+359 887 223909

ГУМИ ЗА МОТОКАРИ И ЕЛЕКТРОКАРИ

Ширина
Височина
Цолаж
Чрез тази търсачка може да избирате гуми, само в тази категория. Ако искате да търсите в цялата ни база данни, моля отидете на заглавната страница.  

Agrogumi.bg е директен вносител на индустриални гуми за мотокари и електрокари, от марките BКТ, Continental, Barum, SEHA, Mitas, Cultor, Trayal, Trelleborg и др. Предлагаме голямо разнообразие от модели супереластични (плътни), бандажни и пневматични видове гуми за мотокари, електрокари и газокари. BKT e глобален лидер в производството на гуми за мотокари и електрокари. Гумите за мотокари и електрокари на марката BКТ съчетават ТОП качество и достъпна цена. Когато купувате висококачествените гуми BКТ, вие всъщност спестявате време и пари, защото от една страна си намалявате разходите за гуми, а от друга страна сервизните разходи за машината.

СУПЕРЕЛАСТИЧНИ (ПЛЪТНИ) ИЛИ ПНЕВМАТИЧНИ ГУМИ – КОИ ДА ИЗБЕРЕМ?

Когато решаваме какви гуми да купим за нашия мотокар или електрокар, обикновено изборът е между супереластични/плътни гуми и пневматични  гуми. Като цяло двата вида гуми се различават значително и трябва да се вземат под внимание техните характеристики, за да се направи правилен избор. Както при всички видове гуми, добрият избор оказва влияние върху управлението и сигурността на машината, както и върху продължителността на живота на гумите. В повечето случаи, различните видове електрокари, мотокари и газокари са създадени да работят с определен вид/размер гуми, а гумите са направени така, че да изпълняват по най-добрия начин специфичните приложения на машините, в разнообразните индустрии, в които се използват.

ПНЕВМАТИЧНИ ГУМИ ЗА МОТОКАРИ, ЕЛЕКТРОКАРИ И ГАЗОКАРИ

Пневматичните гуми са близки до гумите за леки автомобили и камиони и се характеризират с високо ниво на подвижност и поемане на неравности по настилката. Те са изключително устойчиви върху неравни и трудни за работа терени, и намират приложение при работа на строителни площадки, дърводелски цехове и складови площи. Пневматичните гуми са пълни с въздух и налягането в тях се определя от производителя, в зависимост от конкретния размер.

СУПЕРЕЛАСТИЧНИ (ПЛЪТНИ) ГУМИ ЗА МОТОКАРИ, ЕЛЕКТРОКАРИ И ГАЗОКАРИ

Супереластичните/плътни гуми са отличен избор за машини, които се използват за работа върху гладки и равни терени, предимно за работа на закрито в складови площи и товарни докове. Те също така имат добро приложение в места с ограничено пространство, защото имат по-малък радиуса на завиване. Използват се и на площадки за скраб, където обикновените пневматични гуми се режат лесно от парчета метал. Супереластичните гуми могат да бъдат и бели, предназначени за складове с чисто производство. Тези гуми не оставят следи по настилката и не цапат. Има два основни вида супереластични/плътни гуми – стандартни (STD) и с клик система (LIP/SIT). Стандатрните (STD) много често се нуждаят от метален обръч, който да „заключи“ гумата и джантата, или се монтират на разглобяеми джанти. Гумите с клик система (LIP/SIT) имат собствен каучуков ръб, който „заключва“ гумата и тя не може да се измъкне от джантата.

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

Преди да закупите гуми за своят мотокар, електрокар или газокар, решете кои гуми са подходящите за вас – пневматични или супереластични/плътни. Вземете предвид с каква цел ще използвате вашата машина, на каква настилка ще работи и какъв е капацитетът и функцията й. Преценете имате ли ограничения в пространството, ще я използвате ли на открито, ще я използвате ли на неравни терени.

Ако все още се колебаете кой вид и модел гуми е най-подходящ за вас, не се колебайте да се свържете с нас на тел. +359 887 223 909 и нашите експерти с радост ще ви съдействат. За района на гр. София, предлагаме и монтаж с преса за супереластични/плътни гуми.

Правилният размер гуми BKT за мотокари, електрокари и газокари можете лесно да откриете, чрез нашата търсачка, като въведете търсените от вас широчина, височина и цолаж.