+359 887 223909

 ГУМИ ЗА АТВ

Ширина
Височина
Цолаж
Чрез тази търсачка може да избирате гуми, само в тази категория. Ако искате да търсите в цялата ни база данни, моля отидете на заглавната страница.

КАК ДА ИЗБЕРА ГУМИ ЗА МОЕТО АТВ?

Изборът на гуми за всеки тип превозно средство е от изключителна важност за сигурността на този, който го управлява. Този факт важи в пълна сила и по отношение на избора на гуми за АТВ.

Под „гуми за АТВ“ се има предвид гуми за четириколесни мотоциклети (ATV/UTV) и  превозни средства от подобен тип. Когато решаваме каква марка и размер да изберем, трябва да отговорим на следните въпроси:

КАКВО Е ВАШЕТО АТВ?

Разнообразието от видове АТВ-та е наистина огромно, има различни марки и модели. Най-често срещания тип са четириколесните АТВ. Обикновено при АТВ-тата предната част  е с ляв и десен носач. За задната част обаче, има различни  възможни опции. Някои видове имат права ос и задвижваща верига, докато други – кардан.  Следователно, при избор на гуми за АТВ, трябва да се съобразите с техническите особености и изисквания според модела на вашата машина.

КАКВО Е ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ВАШЕТО АТВ?

Голямото разнообразие на предлаганите видове машини се дължи на това, че те са проектирани и произведени така, че да изпълняват различни цели. Има АТВ за състезания, за разходка, за лов, за употреба от военните, за селскостопански и промишлени цели. Това, за какво използвате вашето АТВ е пряко свързано с терените, през които преминавате. Помислете през какви места карате – има ли участъци, които не са асфалтирани или селски пътища в лошо състояние, проблемни участъци. Карате ли екстремно, преминавате ли през горски и насечени терени? Изборът при покупка на гуми за АТВ е необходимо да бъде съобразен с терена, по който се придвижвате, за да си осигурите максимална сигурност и защита.

КАКЪВ РАЗМЕР ГУМИ ЗА АТВ ДА ИЗБЕРА?

Размерът на гумите за АТВ, които избирате да закупите, задължително трябва да отговарят  на техническите параметри на вашия модел АТВ и на размера на джантите. Гумите за АТВ, както и всички останали гуми се характеризират с височина, широчина и цолаж. Широчината на профила влияе върху сцеплението между гумите и настилката. По-голямата ширина на профила гарантира по-добро сцепление между гумата и настилката, което увеличава стабилността на пътя. От друга страна обаче, изисква повече време и усилие при завои. Височината и формата също влияят върху стабилността на превозното средство и върху скоростта за завиване. Затова внимателно изберете ширината и височината на гумите за АТВ, които купувате, за да може максимално да отговарят на приложението на Вашето АТВ.

КОЯ МАРКА ГУМИ ЗА АТВ ДА ИЗБЕРА?

При изборът на гуми за АТВ е изключително препоръчително те да бъдат нови, с подходящ грайфер и размер, и от доказана и наложена марка. Такава марка е ВКТ. Гумите ВКТ са наложени глобално и са синоним на качество. Повечето размери имат HD (Heavy Duty) версия, за по-дълъг живот в състезателни условия.

За по-лесен избор, можете да използвате търсачката, като въведете търсените от Вас параметри. Предлагаме голямо разнообразие от  размери и видове гуми BKT за АТВ.

ЗАЩО ДА КУПЯ ГУМИ ЗА АТВ ОТ AGROGUMI.BG?

Повече от 20 години ние продаваме гуми за АТВ. Директни вносители сме на марките BKT, ITP, Carlisle и др. Знаем всичко за гумите, имаме опит и можете да ни се доверите. Ако се чудите кой модел гуми за АТВ да изберете, или имате някакви въпроси, притеснения или не можете сами да направите избор, нашите служители ще ви помогнат. Не се колебайте и се свържете незабавно с нас на тел. +359 887 223909, или пък ни пишете на adk@adk.bg, ние с радост ще Ви помогнем.

Гуми за АТВ от agrogumi.bg – цената винаги има значение. В нашия онлайн магазин  непрекъснато имаме промоционални предложения. Следете редовно нашия онлайн магазин, за да купите гуми за АТВ, на най-изгодни цени.