+359 887 223909

“Адимекс и Кондев” ООД е най-големия вносител на селскостопански и индустриални гуми в България. Фирмата ни е един от лидерите в продажбата на гуми с марка  BKT и основен вносител на марките SEHA, Mitas, Cultor, Trelleborg, Firestone, Bridgestone, Billas, Trayal, ATF и др.

В нашия онлайн  магазин www.agrogumi.bg можете да намерите всички видове агро и селскостопански гуми, в т.ч гуми за тракторгуми за комбайн, гуми за плуг, гуми за самоходна пръскачка, гуми за сеялка, гуми за косачкагуми за селскостопанско ремарке, гуми за цистерна и всякакъв вид гуми за прикачен инвентар.

Имаме богат избор на индустриални гуми за строителни машини , в т.ч гуми за комбинирани и колесни багеригуми за телехендлер (телескопичен товарач), гуми за бобкат и мини челен товарачгладки гуми за валякгуми за грейдер, гуми за фадрома, гуми за мобилен крангуми за дъмпергуми за челен товарачгуми за мотокари и електрокари (пневматични и супереластични/плътни/бандажни гуми).

В центраният ни склад в София, разполагаме със специална преса за монтаж на плътни гуми, както и с опитни монтьори. Предлагаме и гуми за ATV от марките BKT, Carlisle и ITP. Разполагаме на склад с най-богатата наличност на вътрешни гуми за всички видове машини – марка KABAT и Dong Ah.

Предлагаме и всички видове джанти за трактори, пръскачки и прикачна техника. Можем да сдвоим джантите на Вашия трактор за оран и сеитба, както да предложим и тесни гуми за окопаване.

Предлагаме най-висок клас джанти на възможно най-добрите цени в България. Ако имате каквито и да е било технически въпроси, свързани с вашите гуми и джанти, не се колебайте да се свържете с нас за безплатна професионална консултация. Ние можем значително да намалим разходите ви за селскостопански гуми и джанти, като подберем правилните продукти и споделм нужната техническа информация.

Нашите технически консултанти ще Ви посетят на място за да коментирате всички проблеми във Вашето стопанство или предприятие. Доставките ни са безплатни и в повечето случаи успяваме да реагираме с доставка в деня на поръчка.