+359 887 223909

Нови размери гуми BKT за машини работещи на площадки за рециклиране

 

Видовете машини, работещи на площадки за рециклиране на материали се различават много едина от друга, тъй като са предназначени за различни дейности. Гумите за тези машини са  изправени пред едни от най-трудните и предизвикателни работни среди при тяхната експлоатация.

Имено заради това, BKT разработи специални продукти и отделно разшири номенклатурата на наличната гама модели, за да покрие всички нужни апликации. Това са нови размери в ултра-специализираната гама гуми BKT за товарачи, минитоварачи и телескопични товарачи. Машини използвани при манипулационни операции в среди за изхвърляне и рециклиране на материали.

SKID MAX SR-SKIDDER, който позволява пренасяне на тежки товари, като същевременно поддържа перфектна стабилност. Сега се предлага в два размера 260/70R16.5 и 300/70 R 16.5. Неговата специална конструкция изградена от стоманизирани пояси, осигурява значително по-голяма устойчивост на каркаса и защитава гумата от нараняване при тежки удари. Дебелата странична стена минимализира риска от пробив и случайни повреди. В допълнение, усиленият каучуков борт на гумата предпазва джантата.

SKID MAX SR-SKIDDER

BK-LOADER 53 се предлага в нов размер 405/70 R 18, като допълнение към съществуващия размер 405/70 R 20. Този модел, изграден от арамидни колани, се отличава с уникален и изключително дълбок протектор. Той осигурява отлична странична стабилност и изключителна устойчивост на износване, порязвания и пробиви. Освен това предлага изключителни свойства на самопочистване, които гарантират бързото изхвърляне на остатъците. Гумата запозва отличното сцепление, както на мокри, така и на сухи повърхности.

BK-LOADER 53

 

 

EARTHMAX SR 53 се предлага в два нови варианта, при размер 29.5R29. Клас с две звезди и смес за подземни мини L-5 ** UMS, както и супер устойчивия вариант с три звезди, за абразивни каменни кариери L-5 *** . Дълбокият протектор L-5 осигурява изключителна устойчивост на износване, в допълнение към отличните самопочистващи свойства. Специалната смес предлага допълнителна устойчивост на срязване и пробив.

 

EARTHMAX SR 53

EARTHMAX SR 55 е специален модел с гладка повърхност и изключително дълбок протектор L5-S, предназначен за товарачи и булдозери. За него за характерни висока степен на износоустойчивост и защита против пробив и срязване.

EARTHMAX SR 55 

GIANT TRAX  е топ модел за мини челни товарачи, тип бобкат, работещи на абразивни повърхности. Гумата е с изключително дълбок протектор L-5, както и с по-широки и здрави блокове.

GIANT TRAX