+359 887 223909

РАЗМЕР НА КОМПАНИЯТА

BKT посети италианската земеделска компания I Gelsi, която избра да оборудва своите машини с гуми AGRIMAX RT765.

I Gelsi  в момента обхваща площ от 700 декара, има 10 постоянни служители и 30 допълнителни служители в пиковите периоди.Отглеждането, брането и продажбата на кайсии, киви и сливи са в основата на бизнеса на фирмата.

„Ние сме сред най-напредналите компании в сектора на плодовете и продължаваме да гледаме към бъдещето.“

ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ

I Gelsi  има инсталирана фотоволтаична централа, а произведената енергия се продава изцяло. „Ние търсим иновации в селското стопанство. И оттук идва и изборът ни да имаме голям завод за възобновяема енергия – наистина важна стъпка за нас. Продължаваме да инвестираме в иновативни технологии, машини и овощни градини. Също така си сътрудничим с изследователи “, каза Стефано Ланцони, партньор на I Gelsi.

МЕХАНИЗАЦИЯ

Така основните дейности на компанията се извършват в рамките на овощните градини, работа, която се поддържа от пръскачки, багери, машини за торове, запери, ремаркета и 15 овощарски трактора, които Стефано Ланцони реши да оборудва с гуми BKT, а именно AGRIMAX RT765. „Силата на гумите BKT е тяхното отлично сцепление. Когато работите на полето, това е съществен фактор, както и комфортът. Това, което BKT предлага, е несравнимо. Също така оценявам факта, че гумите BKT са известни и без конкуренция по отношение цена-качество. Това е голямо предимство, което намалява времето за престой на машината, което е много скъпо”, обяснява г-н Ланцони.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА AGRIMAX RT765

AGRIMAX RT 765 е един от най-продаваните продукти  на BKT и е особено подходящ за трактори при приложения като обработка на почвата, пръскане, жътва и трансфери както на полето, така и по пътя. Осигурява ниско уплътняване на почвата и има високи самопочистващи свойства. Благодарение на голямата си контактна площ, гумата осигурява изключителен комфорт на всякакви повърхности и сцепление. И това не е всичко! Освен това гумата осигурява висока товароносимост и отлично управление. Предлага се  с технология от стоманена лента за допълнителна здравина.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ

 „В допълнение към отличното управление, жизненият цикъл на гумата изглежда няма край. Продуктите на BKT издържат вечно и по този начин ни позволяват да имаме по-малко разходи. Голямо предимство за една компания !”  споделя г-н Ланцони.

Истории и впечатления като тези на земеделската компания I Gelsi са стимул за BKT. Те потвърждават, че мултинационалната компания се движи в правилната посока и е в състояние да задоволи многобройните нужди на клиентите си при всякакви условия и на всякакъв вид терен. Обратната връзка от онези, които ежедневно използват продуктите на BKT е от съществено значение за подобряване и разработване на нови продукти.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ OT СЕРИЯТА  AGRIMAX RT765 МОЖТЕ ДА НАМЕРИТЕ В НАШИЯ САЙТ И КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК