+359 887 223909

Farming Simulator 22 е видеоиграта, която представя света на селското стопанство на екраните на  геймърите. Тя е вече е официално достъпна на най-добрите игрови платформи.

В това ново издание се появява и BKT, които ще предоставят някои от най-известните си гуми. Те ще послужат оборудване на виртуалните трактори и селскостопански машини, присъстващи в играта.

Наличните продукти ще бъдат: AGRIMAX V-FLECTO, AGRIMAX FORCE, AGRIMAX TERIS, MULTIMAX MP 522 и RIDEMAX FL 693 M.

След стартирането по повод EIMA 2021, на BKT Virtual Experience, е разположено новото виртуално пространство BKT.  С интерфейс за игри, където потребителите могат да си взаимодействат и да открият най-новите иновации на марката в 3D. Дебютът на Farming Simulator 22 потвърждава желанието на марката да продължи да изследва света на цифровите технологии.

Целта на инициативата е да се надгражда върху марката BKT и нейната разпознаваемост. За да направи това, компанията се възползва от сътрудничеството на някои от най-добрите играчи на Farming Simulator.

„Ние сме марка, която несъмнено е готова да играе играта“, коментира Лусия Салмазо, главен изпълнителен директор на BKT Europe, „и каква по-добра платформа от Farming Simulator 22 за това?

Farming Simulator 22 представлява чудесна възможност за запознаване на широката общественост със света на земеделието, сектор, който просто чака да бъде открит.“

Очакваме ви във Farming Simulator 22. Има много работа за вършене!