+359 887 223909

Agrimax V-Flecto от BKT– намалени експлоатационни разходи, по-малко уплътняване на почвата, по-висока товароносимост.

Тази гума добавя допълнителна стойност към гамата на Agrimax на BKT подобрявайки производителността на трактора на всякакъв тип терен.

По-малко оперативни разходи

Здравината и издръжливостта са силните страни на Agrimax V-Flecto.  Това води води до минимум 10% по-дълъг живот на гумата в сравнение със стандартната гума. Всичко това гарантира по-малко общи разходи за управление и поддръжка на гумите. Оптимизира работните часове и намаляване на времето за престой на машината.

Намалено уплътняване на почвата

Благодарение на оптимизираната контактна площ и 10% по-голям профил на протектора в сравнение със стандартна гума със същия размер, Agrimax V-Flecto ограничава уплътняването на почвата, подобрявайки добивите.

По-висок капацитет на натоварване

     Agrimax V-Flecto е разработена, за да задоволи днешните и утрешните земеделски нужди. Като отговор на тези изисквания, тя увеличава максимално товарния капацитет без промяна на налягането в гумата. Докато обикновените VF гуми носят 40% по-тежки натоварвания в сравнение със стандартна гума със същия размер, но на по-широка джанта, VF гума с „NRO” маркировка (като Agrimax V-Flecto) носи до 40% по-тежки товари в сравнение със стандартна гума със същия размер – но на същaта  джанта. Технология NRO (опция за тесни джанти). Agrimax V-Flecto е първата гума BKT, използваща технологията Narrow Rim Option според наскоро въведения експериментален стандарт от Европейската техническа организация за гуми и джантиE.T.R.T.O. Тази технология позволява да се използват по-тесни и неспецифични джанти в сравнение с тези, необходими за гуми VF със същия размер.

Agrimax V-Flecto издържа на всякакви натоварвания дори при най-тежките условия на работа. Здравият корпус прави тази гума идеалното решение за нуждите на съвременния земеделски бизнес.

 Комфорт

Приятното пътуване и намалената умора на оператора са основните предимства на Agrimax V-Flecto. Оптимизираният дизайн значително намалява вибрациите и нивото на шума, повишавайки безопасността и комфорта при движение. Освен това специалният полиестерен корпус позволява на гумата бързо да възвърне правилната си форма дори след по-продължително престой.